PEMBERITAHUAN DEFAULT

Pemanjangan Tempoh Pelawaan, Taklimat Serta Tarikh Tutup Bagi Tender Dan Sebut Harga MARA

Pemanjangan Tempoh Pelawaan, Taklimat Serta Tarikh Tutup Bagi Tender Dan Sebut Harga MARA

Sepertimana pihak tuan/puan sedia maklum, Kerajaan telah membuat keputusan untuk melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan di bawah Akta Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 dan Akta Polis 1967 berkuat kuasa mulai 18 Mac 2020 hingga 31 Mac 2020 di seluruh negara. Perintah Kawalan Pergerakan ini meliputi penutupan sekolah Kerajaan, Institusi Pendidikan Tinggi serta premis Kerajaan kecuali yang melibatkan perkhidmatan penting kepada Negara. MARA sebagai salah sebuah Agensi Kerajaan adalah tertakluk kepada arahan Kerajaan tersebut.

 

Sehubungan dengan itu, terdapat beberapa perubahan urusan perolehan Tender dan Sebut Harga MARA seperti di butiran berikut:-

a) Tender Ibu Pejabat MARA 

* Tempat dan masa bagi Taklimat Tender adalah tidak berubah seperti Iklan asal.

b) Sebut Harga Ibu Pejabat MARA

c) Sebut Harga Pusat MARA

  • Bagi Sebut Harga yang dikeluarkan oleh Pusat MARA seperti Pejabat MARA Negeri (PMN), Institut Kemahiran MARA (IKM), Kolej Kemahiran Tinggi MARA (KKTM), Maktab Rendah Sains MARA (MRSM), Kolej MARA (KM), Kolej Profesional MARA (KPM) dan sebagainya, calon – calon penyebut harga boleh berhubung dengan Pusat MARA yang berkaitan untuk maklumat selanjutnya.